Complimente pentru femei

Hm, se pare ca exista cel putin cinci complimente pe care femeile doresc sa le auda mai des.
Femeile sunt fiinte complexe, le place sa fie altfel zi de zi, sa creeze, sa conduca firme si institutii, sa exceleze in diverse domenii. Nu mai exista domenii exclusiv masculine, femeile au inteles ca daca doresc pot realiza cam tot. Tocmai de aceea le place ca iubitii lor sa le recunoasca succesul profesional.
... "esti foarte inteligenta ".
Nu este suficient sa remarci la o femeie ca arata bine ca un tot unitar, ea acorda atentie fiecarei parti a corpului cum stie ea mai bine. Cand facem o remarca vestimentara, este indicat sa argumentam subtil ceea ce doream sa spunem. Poti sa remarci că cerceii ei se potrivesc perfect cu bluza şi pantofii, îi vei demonstra că este importantă pentru tine şi că ştii că are un stil unic.
..."ai stil "
Ce poate fi mai frumos cand femeia vrea si doreste sa te ajute in diverse activitati, indiferent ca este vorba de treburile domestice sau de alta natura. Trebuie sa fi macar atat de normal sa poti sa-i spui un simplu multumesc. Dar sa fie real si din suflet.
..." iti multumesc"
Stim sau cel putin mai vedem in viata noastra cat de greu este sa-ti indeplinesti si atributile de parinte. Pentru femei e mai greu, nu stiu cum se face dar mai tot timpul ele isi ocupa viata si timpul cu tot felul de "nimicuri ", nimicuri considerate de noi. Cum pot ele sa faca mai multe activitati in acelasi timp? Simplu, vor si pot.
..."esti o mama buna"