Atractia sexuala si dragostea

Este posibil ca lumea sa fie condusa de sex, atractie sexuala, feromoni si hormoni. Desi nu suntem constienti, energia sexuala este forta motrica a omenirii dar, in acelasi timp, ea schimba  vietile oamenilor in bine si rau, ai face sa isi piarda capul.
Atractia sexuala o ai sau nu o ai. Nu se invata. Este foarte dificil sa rezumi intr-un singur cuvant energia sexuala pe care cineva o vede la altcineva. Este ceva care se poate descrie foarte greu prin cuvinte, ceva ce mai degraba il vezi pe chipul unei persoane. Mai poate fi descrisa prin "carisma " sau "acel ceva", ceva cu care provoci intens o alta persoana  sau invers.
Atractia sexuala, cu ea te nasti. Desigur, depinde si de gusturi. Ceea ce inseamna ca cineva poate fi sexual atractiv pentru o persoana, dar nu si pentru alta.
Dragostea si atractia sexuala sunt diferite.
Cand vorbim de atractie sexuala, ne referim la acea persoana care iti da senzatia de furnicaturi si te duce in extaz cu doar o simpla mangaiere. Totul te atrage la aceasta persoana. Fiecare detaliu. Este o persoana facuta pentru corpul tau, o persoana care iti poate da fiori sexuali salbatici. Totusi, atractia sexuala nu este dragoste, ci pasiune nebuna. O dorinta insatiabila de sex si de satisfactiile pe care acesta le provoaca. O persoana de care te simti atrasa sexual te poate face sa-ti pierzi capul. Sa-i cazi literalmente in genunchi si sa te lasi invinsa de farmecele ei.
Cand gasesti o astfel de persoana, te simti ca in Rai. In special, daca ii cuceresti si inima. In general, dorinta si dragostea sunt compatibile.
Insa, se poate intampla sa intri intr-un cerc vicios in care sa te distruga obsesia si dorinta unor lucruri ce nu mai sunt posibile. Poate ca persoana respectiva e casatorita ori tu esti casatorita. Sau pur si simplu nu exista nici o sansa pentru o relatie serioasa.

Cand atractia sexuala se transforma in dragoste, ei bine  "lucrurile" se complica. Poate fi bine sau rau.
Daca exista comunicare sincera, toate problemele pot fi solutionate si evitate din timp, cei doi pot sa-si stabileasca inca de la inceput limitele relatiei.
Daca gasesti o astfel de persoana in momentul potrivit, viata ta poate deveni un basm. Sexul va fi grozav, pasional, salbatic, spontan si impreuna “veti stapani Universul”.